I januar 2020 startede Askovhus op med sit første naturterapeutiske behandlingsforløb målrettet mennesker med spiseforstyrrelser. Det er et udviklingsprojekt, hvor vi kobler dialektisk adfærdsterapi med kropsterapi og naturterapi, og som er støttet af Bikubenfonden igennem deres ’Natur til et godt liv’-initiativ.

Askovhus er på en rejse, hvor vi løbende bliver klogere på, hvad naturterapi kan gøre for vores målgruppe, og vi ønsker med denne vidensalon, sammen med førende aktører på feltet, at dele vores erfaringer.

Hør mere om naturterapi og spiseforstyrrelse

Tilmeld dig, og hør mere om, hvad naturterapi er, og hvordan Askovhus arbejder med naturterapeutisk behandling til mennesker med spiseforstyrrelse. Du får indblik i, hvordan andre praktikere, forskere og fonde arbejder med at integrere naturen i socialt og terapeutisk arbejde.

Hvilken værdi og forandring kan naturen være med til at skabe og for hvem? Og hvordan fremmer vi det naturterapeutiske felt i Danmark?

Dem kan du møde på vidensalonen

  • Poul Hjulmann Seidler, specialkonsulent på Skovskolen, KU. Stor erfaring fra praksisfeltet og udviklingsorienteret arbejde med at anvende naturen i sociale og terapeutiske indsatser.
  • Finn Skårderud, psykiater, professor, forfatter og stifter af Villa Sult. Viden om og erfaring med at inddrage naturen i behandlingen af mennesker med spiseforstyrrelse.
  • Thea Balling, psykolog i Askovhus. Behandler på projektet, GRO – naturterapeutisk behandling til mennesker med spiseforstyrrelse.

Vidensalonen modereres af Mia Mønster Tjørnum, vidensmedarbejder i Askovhus

Det er gratis at deltage

Tilmeld dig på Facebook i dette event. Videnssalonen vil også blive live-streamet fra Askovhus’ Facebook-side tirsdag d. 16. juni kl. 10.00-11.30.

Tilmeld dig via Zoom her: [videnssalonen har været afholdt]

Hvis du tilmelder dig Zoom-eventet, vil du efterfølgende modtage en informationspjece med paneldeltagernes anbefalinger til spændende læsning og viden om naturterapi.

Vel mødt!