Værelse til leje - stue med sofa og spisebord

Askovhus har et værelse til leje og søger derfor en mandlig eller kvindelig studerende, som har lyst til at bo i et bofællesskab på Nørrebro.

Værelse til leje på indre Nørrebro

Lejligheden ligger på indre Nørrebro og skal deles med tre andre, der alle er i gang med efterbehandling i Askovhus for en spiseforstyrrelse. Du vil blot skulle bo i bofællesskabet på almindelige vilkår.

Som person skal du være ansvarsbevidst, sød og rar samt kunne lide, at lejligheden er ren og pæn. Du må desuden ikke selv have psykiske sårbarheder. Det er et must, at du er studerende og minimum er 23 år gammel. Det forventes samtidigt, at du spiser alsidigt – også kød.

Vi tilbyder:

Et værelse på ca. 12 kvadratmeter med fælles bad, køkken og entré i hjertet af Nørrebro. Huslejen er 2.900 kr. om måneden samt depositum på 3 måneders forudbetalt husleje. Indflytning snarest muligt.

Interesserede kan ansøge igennem boligportal.dk.

Om Askovhus

Askovhus tilbyder både rehabilitering og behandling til mennesker med spiseforstyrrelse og deres pårørende. Du kan læse mere om Askovhus her, og se hvilke tilbud, vi har på vores hjemmeside.

Askovhus er en del af NGO’en AskovFonden, der arbejder nonprofit med at udvikle sociale løsninger til udsatte i samfundet.