fbpx Spiseforstyrrelse supervision - Sparring om jeres udfordringer | Askovhus
Kvinde viser noget på en tv-skærm

Supervision om spiseforstyrrelser

Kvinde viser noget på en tv-skærm

Supervision om spiseforstyrrelser

Kvinde viser noget på en tv-skærm

Supervision om spiseforstyrrelser

Supervision om spiseforstyrrelser

Har I brug for supervision?

Det er vores erfaring, at mange fagpersoner oplever udfordringer i forhold til mennesker med spiseforstyrrelse. Derfor tilbyder Askovhus supervision om spiseforstyrrelse.

Det kan være, at I for eksempel står over for udfordringer ved og omkring måltider og derfor har brug for sparring omkring måltidsstøtte. Eller at I har brug for supervision omkring typiske udfordringer ved spiseforstyrrelse, såsom tvangsmotion og selvskadende adfærd.

Det kan også være, I mangler vejledning til, hvordan I håndterer den massive ambivalens, der ofte følger med sygdommen, og de mange faglige tvivlsspørgsmål, det afføder.

Hvad end I har af udfordringer, så tager vi gerne en snak om det for at se, om vi kan hjælpe jer.

Vi tilbyder også både oplæg og undervisning om spiseforstyrrelser, hvis I har brug for det.

VISO-leverandør og tværsektorielt udsyn

Askovhus er VISO-leverandør for Socialstyrelsen og har mange års specialiseret erfaring med behandling og rehabilitering af mennesker med spiseforstyrrelser.

Vi har erfaring med alle former for spiseforstyrrelser, herunder BED, anoreksi, bulimi, atypisk spiseforstyrrelse, samt komorbiditet som f.eks. OCD, depression, angst, personlighedsforstyrrelser og selvskadende adfærd. Vi arbejder med målgrupperne voksne, unge og børn ned til 13-år-alderen samt deres pårørende.

Vi har derfor et solidt udgangspunkt for at give faglig supervision til personer og institutioner, der arbejder med mennesker med spiseforstyrrelser, og som har brug for hjælp til, hvordan målgruppen støttes bedst muligt.

I Askovhus har vi et tværsektorielt udsyn, og vi er vant til at arbejde med mange forskellige faggrupper indenfor det kommunale, det regionale og det private. Vi tager derfor altid udgangspunkt i jeres medarbejdere, og hvad de har brug for hjælp til.

Supervisionen kan enten i Askovhus eller hos jer – vi kommer gerne på besøg.

Biler der kører på vej i byen

Kontakt os og hør mere

Hvis I vil booke Askovhus til supervision eller blot høre mere, kan vi kontaktes på telefon 35 30 17 45 eller mail info@askovhus.dk.

Telefonen er åben fra 9 – 16 i hverdagene.