TIL FAGPERSONER

Til fagpersoner

Her på siden kan du læse om, hvad vi i Askovhus kan tilbyde af vidensdeling og supervision målrettet fagpersoner, der arbejder med mennesker med spiseforstyrrelser.

Oplæg og undervisning

Det er muligt at få personale fra Askovhus ud og holde oplæg og undervise i emner inden for spiseforstyrrelsesområdet. Vi kan skræddersy oplægget eller undervisningen alt efter jeres behov.

VISO

Askovhus er VISO-leverandør inden for spiseforstyrrelsesområdet med målgruppen voksne. Læs mere om, hvad det betyder, at Askovhus er VISO-leverandør og hvordan vi bidrager med ny viden på området.

Fagsupervision

Askovhus tilbyder fagsupervision til personer og institutioner, der arbejder med mennesker med spiseforstyrrelser. Vi kan hjælpe med viden om, hvordan målgruppen støttes bedst muligt.

Videnssaloner og debatter

Vi vil gerne bidrage til, at billedet af spiseforstyrrelser og personerne, de rammer, bliver mere nuanceret. Derfor afholder vi videnssaloner og debatter, hvor vi oplyser og diskuterer temaer inden for emnet.

Prisliste til fagpersoner

Find en samlet prisliste over Askovhus’ ydelser til fagpersoner og kommuner. Her finder du priser på fagsupervision, dagtilbud, botilbud, nødtelefon mv. Du kan også downloade prislisten som PDF.