Måltidsstøtte ved spiseforstyrrelse

Vil du gøre en forskel for sårbare unge med spiseforstyrrelser? Askovhus tilbyder lige nu et attraktivt og udviklende studiejob.

Askovhus er AskovFondens specialiserede behandlings- og rehabiliteringstilbud til mennesker med spiseforstyrrelse. Askovhus arbejder med højt specialiseret rehabilitering af sårbare unge og vokse med spiseforstyrrelser på mellem 17 og 35 år. Askovhus er VISO-leverandør for Socialstyrelsen og ligger på Nørrebro i København. Her tilbyder vi både botilbud, dagtilbud og ambulant psykologisk behandling samt natur- og tvangsoverspisnings-forløb.

I Askovhus ser vi det hele menneske, og med afsæt i den enkeltes mål, drømme og ønsker arbejder vi sammen om at skabe et meningsfuldt liv, hvor spiseforstyrrelsen ikke fylder alt.

Om stillingen

Vi søger en køkkenansvarlig til vores nuværende team i Askovhus’ dagtilbud. Teamet består af to køkkenansvarlige, der laver mad til unge med spiseforstyrrelser. Som køkkenansvarlig hos os skal du lave mad til ca. 20-25 mennesker ved hver vagt, og du vil få to vagter, der vil ligge fast søndag og mandag hver måned. Der vil muligvis komme flere vagter, hvis du kan træde til som afløser for den nuværende køkkenansvarlige.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • En ledende rolle, når du er på vagt. Her skal du have overblik over måltidsproduktionen og kunne uddelegere opgaver ud til 4-5 andre kollegaer, der vil stå i køkkenet sammen med dig.
  • Menuplanlægning og indkøb
  • Tilberedning af måltider til ca. 20-25 mennesker
Vi ser gerne, at du
  • Kan bevare ro og stabilitet i travle situationer
  • Kan have mange bolde i luften på én gang
  • Er selvstændig og kan planlægge både arbejdsgang og opgaver for dig selv og andre
  • Kan bidrage med godt humør og en positiv indstilling i et rigtig hyggeligt team af køkken- og relationsmedarbejdere
  • Er i gang med et studie og kan forpligte dig for minimum 1 år (gerne mere)
Vi tilbyder

Jobbet giver et nuanceret indblik i måltidssituationer for mennesker med en spiseforstyrrelse. Som køkkenansvarlig i Askovhus får du erfaring med måltidsproduktion i praksis, forskellige diæter og planlægning og produktion af mad til mange. Du får erfaring med forskellige ledelsesfunktioner og at indgå i tværfagligt teamwork med andre fagligheder (bl.a. psykologi- og pædagogik-studerende).

Det praktiske

Vi forestiller os, at du er ca. ét år inde i din bacheloruddannelse. Der er tale om en timelønnet stilling på 22 timer om måneden. Der er ansøgningsfrist d. 1. december, og vi ser gerne, at du kan starte op 1.1.2024 eller før. Vi afholder løbende samtaler.

Søg stillingen her.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, så kontakt afdelingsleder Ulrik Sørensen på tlf: 21 51 99 54 / mail: ulrik.sorensen@askovhus.dk.

Om AskovFonden

Askovhus er en del af AskovFonden, som er en non profit NGO med mere end 75 års erfaring med at arbejde med socialt udsatte. Vores løsninger bygger relationer til udsatte borgere i Danmark med det mål, at de får styrken og modet til at tage ansvar for deres eget liv og det samfund, de er en del af. I AskovFondens fem afdelinger arbejder vi for at skabe bedre vilkår for udsatte mennesker i Danmark.