Askovhus søger ny studentermedhjælper

Askovhus logo

Askovhus er AskovFondens specialiserede tilbud til børn, unge og voksne med spiseforstyrrelser. Vi søger en engageret studentermedhjælper, som har lyst til at prøve kræfter med dokumentations- og evalueringsarbejde, understøtte projektudvikling og fondsarbejde samt varetage praktiske og administrative opgaver.

Om Askovhus

Askovhus er VISO-leverandør og tilbyder specialiseret rehabilitering og behandling af børn, unge og voksne. Askovhus rummer botilbud, dagtilbud og selvbetalt terapi samt forskellige fonds- og puljefinansierede behandlingsindsatser.

I Askovhus vægter vi tværfagligheden højt. Ved at inddrage forskellige fagligheder i vores indsatser kan vi drage gavn af hinandens viden og erfaringer, arbejde mere fleksibelt og målrette forløb ud fra, hvad det enkelte menneske har brug for. Vi har ansatte, som er uddannede socialpædagoger, psykologer, socialrådgivere, sygeplejersker, fysioterapeuter og lærere samt en stor gruppe studerende, der arbejder som relations medarbejdere og et par studentermedhjælpere, der varetager akademiske og administrative opgaver.

Om stillingen

Som studentermedhjælper i Askovhus skal du arbejde tæt sammen med Askovhus’ direktør og kommunikationsmedarbejder. Du skal bestride en blækspruttefunktion med mange forskellige akademiske og administrative opgaver, som du fleksibelt går til og fra alt efter behov.

Du skal være tovholder på at trække og analysere kvantitativt og kvalitativt data, som skal bruges til løbende afrapporteringer, ekstern kommunikation, intern læring og kvalitetssikring. Vi indsamler viden om målgruppen og indsatsens virkning via AIM (Assessment Intervention Model) og diverse psykologiske tests.

Derudover skal du løbende assistere teamet med forskelligartede opgaver: researchopgaver, understøtte fondansøgningsprocesser, producere tekst til udviklingsprojekter.

Du vil også få en række administrative opgaver, som bidrager til, at organisationen fungerer som den skal, herunder: opdatering af interne arbejdsprocedurer og manualer, journalisering af psykologiske tests og diverse ad hoc-opgaver. Du vil sidde på en kontorplads på Kapelvej 55 på Nørrebro sammen med Askovhus’ direktør, kommunikationsmedarbejder og psykologer (når der bliver åbnet op igen).

VI REGNER MED, AT DU:

• Har mindst ét år tilbage på studiet
• Er i gang med en videregående uddannelse på bachelor eller kandidatniveau inden for det sociale eller samfundsvidenskabelige område
• Er fleksibel, omstillingsparat og god til at bevare overblikket
• Trives med mange forskelligartede opgaver
• Har interesse for dokumentations- og evalueringsarbejde i teori og praksis
• Har flair for excel
• Er analytisk og metodisk stærk
• Har mod på at prøve kræfter med opgaver, analyser og udviklingsarbejde, hvor vejen ikke altid er givet på forhånd
• Er indstillet på, at dine opgaver vil være af akademisk og administrativ karakter, hvorfor du ikke skal arbejde direkte med målgruppen, mennesker med spiseforstyrrelser

VI TILBYDER DIG:

• Et spændende studiejob, hvor du vil blive en del af AskovFonden og få indblik i, hvordan en nonprofit organisation fungerer
• Et uformelt, omsorgsfuldt og tværfagligt arbejdsmiljø med spændende og dygtige kollegaer
• Løbende sparring som sikrer, at du får det optimale ud af dit studiejob
• Stor medindflydelse og stort ansvar

LØN OG ANSÆTTELSESVILKÅR

Arbejdstiden varierer mellem 7-15 timer om ugen alt efter behov, og efter hvad der er muligt for dig. Arbejdsdagene kan placeres fleksibelt, og vi kan tage hensyn til dit studie.

Søg stillingen her gennem Anbefaljob.dk.

Ansøgningsfrist: snarest (Ansættelsessamtaler afholdes løbende).

Tiltrædelse: 15. marts 2021

YDERLIGERE OPLYSNINGER
Yderligere oplysninger om Askovhus findes på askovhus.dk og på vores Facebook side.

Har du spørgsmål til studiejobbet, er du velkommen til at kontakte Line Sidenius på tlf. 23 43 72 42

FAKTA OM ASKOVFONDEN

Askovhus er en del af AskovFonden, som er en non for profit NGO med mere end 75 års erfaring med at arbejde med socialt udsatte. Vores løsninger bygger relationer til udsatte borgere i Danmark med det mål, at de får styrken og modet til at tage ansvar for deres eget liv og det samfund, de er en del af. I AskovFondens 5 afdelinger arbejder vi for at skabe bedre vilkår for udsatte mennesker i Danmark.