fbpx Tilsyn | Askovhus
Træ med grønne blade og baghus

Tilsyn

Træ med grønne blade og baghus

Tilsyn

Træ med grønne blade og baghus

Tilsyn

Tilsyn

Socialtilsyn

Askovhus’ botilbud bliver årligt vurderet af Socialtilsyn Hovedstaden. Herunder kan du se den seneste tilsynsrapport fra 2021. Askovhus får her 5 ud af 5 mulige point i gennemsnit på tværs af de forskellige kriterier, som indgår i bedømmelsen.

I deres overordnede konklusion skriver Socialtilsynet, at ”Socialtilsynet vurderer, at Askovhus er et yderst veldrevet tilbud af høj kvalitet, der sikrer udvikling og støtte til en målgruppe med mange udfordringer, på en omsorgsfuld og respektfuld måde.”

I 2021 havde Socialtilsynet bl.a. fokus på selvstændighed og sociale relationer samt trivsel og medbestemmelse. Her fremhæver de bl.a.:

“Beboerne har over flere tilsyn givet udtryk for, at de på Askovhus bliver mødt som “hele mennesker” og at dette har en afgørende betydning for deres udvikling og trivsel. På det aktuelle tilsyn giver beboerne endvidere udtryk for, at det er afgørende for deres udvikling, at medarbejdere og ledelse er så dygtige inden for spiseforstyrrelse og har så meget kendskab til området. Netop denne kombination af højt specialiseret viden og menneskelig omsorgsfuldhed og opmærksomhed gør, at mange beboere oplever sig mødt og udvikler sig i positiv retning.”

Socialtilsynet konkluderer endvidere om Askovhus’ medarbejdere følgende:

“Beboerne giver på det aktuelle tilsyn udtryk for, at de på Askovhus bliver mødt af yderst dygtige og kompetente medarbejdere. Medarbejdere der både har en højt specialiseret viden inden for spiseforstyrrelse og som endvidere er empatiske, omsorgsfulde, humoristiske og menneskelige. Beboerne vurderer begge dele er lige afgørende for deres udvikling og trivsel.”

Læs hele Socialtilsynets rapport for 2023 her.

Læs Socialtilsynets rapporter fra tidligere år: 2021, 2020, 2019201820172016.

Arbejdstilsyn

Askovhus har senest fået en grøn smiley af Arbejdstilsynet i juli 2016.

En grøn smiley betyder, at arbejdstilsynet ikke har konstateret nogen arbejdsmiljøproblemer.

Vil du vide mere om Askovhus?

Du kan bl.a. læse mere om og blive klogere på vores…:

Du kan også skrive dig op til at modtage vores nyhedsbrev her.