Askovhus ledes af direktør Line K. Sidenius i et ledelsesteam, som også består af afdelingslederne Sussi Harpøth (rehabiliteringsteam), Ulrik Sørensen (dagtilbudsteam), Signe Rasholm (behandlingsteam) og Thea Balling (behandlingsteam).
Askovhus ledes af direktør Line K. Sidenius i et ledelsesteam, som også består af afdelingslederne Sussi Harpøth (rehabiliteringsteam), Ulrik Sørensen (dagtilbudsteam), Signe Rasholm (behandlingsteam) og Thea Balling (behandlingsteam).
Askovhus’ bestyrelse mødes 4 gange årligt, og den bidrager til løbende at kvalificere Askovhus’ faglige kvalitet samt de organisatoriske, strategiske og driftsmæssige rammer. Askovhus’ bestyrelse består af:
CEO og founder af IDna Group og medlem af AskovFondens bestyrelse.
Børnesagkyndig dommer, Domstolsstyrelsen. Fhv. medlem af Borgerrepræsentationen (V) og Socialudvalget, Københavns Kommune. Hun er også bestyrelsesmedlem i For Lige Vilkår og Hellebro samt medlem af Kvinderådet og forfatter.
Psykiater og overlæge ved Team 3, Psykoterapeutisk Ambulatorium for spiseforstyrrelser, Region Hovedstaden.
Afsnitsledende overlæge ved Ambulatorium for spiseforstyrrelser, Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center, Bispebjerg Hospital og forperson for Dansk Selskab for Spiseforstyrrelser.
Askovhus er en afdeling under AskovFonden, som er en nonprofit NGO. AskovFonden udvikler sociale løsninger for udsatte borgere og hjælper dem med at finde styrken til at tage ansvar for deres eget liv.
AskovFonden har 5 afdelinger, der hvert år hjælper mere end 2.000 udsatte mennesker i samfundet. Askovhus er AskovFondens specialiserede tilbud til borgere med spiseforstyrrelser.
Askovhus’ direktør indgår i AskovFondens ledergruppe, der mødes ugentligt.
Derudover har AskovFonden en administration, en kommunikationsafdeling samt et videnscenter, der understøtter driften og udviklingen af alle AskovFondens 5 afdelinger, herunder også Askovhus.
Askovhus er finansieret via indtægter fra de ydelser, kommunerne bestiller til borgere hos os, indtægter fra behandlingsydelser til privatpersoner samt supervisions- og formidlingsvirksomhed. Derudover modtager vi løbende midler fra forskellige puljer og fonde til tidsbegrænsede projekter og vores generelle indsatser.
Alt eventuelt overskud geninvesteres i nye sociale indsatser.
Askovhus har flere faste samarbejdspartnere, som bliver inddraget i de indsatser, hvor det er relevant. Askovhus har følgende samarbejdspartnere tilknyttet:
Aut. klinisk diætist med 11 års specialiseret erfaring i diætbehandling af spiseforstyrrelser. Pia Groulef er tilknyttet Askovhus som klinisk diætist.
Aut. psykolog i privatpraksis. Allan Blaabjerg har 16 års specialiseret erfaring med spiseforstyrrelser og er tilknyttet som supervisor for Askovhus’ medarbejdere.
Askovhus arbejder også tæt sammen med en lang række offentlige og private aktører om at fremme og gennemføre den bedste behandling og rehabilitering af mennesker med spiseforstyrrelser.
Askovhus samarbejder løbende med mere end 30 danske kommuner om konkrete behandlings- og rehabiliteringsforløb for mennesker med svære spiseforstyrrelser.
Askovhus har et tæt samarbejde med spiseforstyrrelsesafsnit på tværs at de 5 regioner. Dette både i forhold til borgerrelaterede forløb og udvikling på området.
Askovhus har desuden følgende eksterne, formaliserede partnerskaber:
Vi samarbejder også med øvrige spiseforstyrrelsesindsatser i Danmark og Norge i form af vidensdeling og udviklingsprojekter.
Afdelingsleder Sussi Harpøth er bestyrelsesmedlem i Dansk Selskab for Spiseforstyrrelser. Askovhus er også en aktiv del af det danske DAT-netværk for dialektisk adfærdsterapi.
Askovhus samarbejder desuden med små og mellemstore virksomheder i forhold til etablering af praktikpladser, fritidsjobs, ordinære jobs og jobs på særlige vilkår.
Du kan bl.a. læse mere om og blive klogere på:
Du kan også skrive dig op til at modtage vores nyhedsbrev her.