Lejlighedskompleks - Botilbud spiseforstyrrelse

Askovhus har lige nu et par ledige pladser i vores botilbud, til unge og voksne med en spiseforstyrrelse.

I Askovhus har vi mere end 25 års erfaring med at hjælpe mennesker, der har en spiseforstyrrelse. Botilbuddet er en del af en rehabiliterende indsats. Her arbejder vi – sammen med den enkelte – hen mod, at opnå en højere grad af selvstændighed med plads til de drømme og ønsker, man har for livet.

Støtte til hverdagen

Når man bor i botilbuddet har man ugentlige samtaler med en forløbskoordinator, som hjælper med at tilrettelægge hverdagen og med at støtte omkring de ting, der kan være svære. Forløbskoordinatoren sørger for at holde den røde tråd i hele rehabiliteringsforløbet og har kontakten til for eksempel egen læge eller psykiater, sagsbehandler og jobcenter. Askovhus’ socialrådgiver vil desuden støtte i forhold til økonomi, uddannelse og beskæftigelse mv.

På den måde får man hjælp til at udvikle og træne færdigheder, som kan hjælpe med til at klare hverdagslivets udfordringer bedst muligt.

Bo på Nørrebro tæt på grønne områder

Når man bor i Askovhus, bliver man også en del af Askovhus’ Dagtilbud. Her har man sin daglige gang og modtager støtte til sociale aktiviteter og måltider. Som beboer i Askovhus bor man centralt på Nørrebro i klassiske københavnerlejligheder. Boligerne ligger tæt på offentlig transport og grønne områder.

For spørgsmål eller interesse er du velkommen til at kontakte os på 35 30 17 45. Du kan også skrive os en mail på: info@askovhus.dk.

Du kan også læse meget mere om botilbuddet her.