Fleksibelt studiejob: Askovhus søger køkkenansvarlig

Der skæres agurk i Askovhus' dagtilbud, som arbejder med spiseforstyrrelser

AskovFondens afdeling Askovhus arbejder med specialiseret rehabilitering og social træning af sårbare unge mellem 17 og 35 år på Nørrebro. Askovhus rummer både botilbud, dagtilbud og ambulant psykologisk behandling.

Vi søger en køkkenansvarlig til vores nuværende team, som består af to køkkenansvarlige, der laver mad til unge med spiseforstyrrelser. Som køkkenansvarlig hos os skal du lave mad til ca. 20-25 mennesker ved hver vagt, og du vil få to vagter, der vil ligge fast søndag og mandag, hver måned. Der vil muligvis komme flere vagter, hvis du kan træde til som afløser for den nuværende køkkenansvarlige. Der er tale om en timelønnet stilling, og der vil være 22 timer pr. måned.

Arbejdsopgaverne omhandler menuplanlægning, indkøb, måltidsproduktion samt levering af mad til deltagere. I jobbet får du desuden en ledelsesfunktion, når du er på vagt, hvor du skal have overblik over måltidsproduktionen, og kunne uddelegere opgaver ud til 4-5 andre kollegaer der vil stå i køkkenet sammen med dig.

Du skal være god til at:

  • Bevare ro og stabilitet i travle situationer
  • Have mange bolde i luften på én gang
  • Planlægge arbejdsgang og – opgaver for dig selv og andre

Du får erfaring med:

  • Måltidsproduktion i praksis
  • Ledelsesfunktioner
  • Tværfagligt teamwork med andre psykologi- og pædagogikstuderende
  • Forskellige diæter
  • Planlægning og produktion af mad til mange

Jobbet giver et nuanceret indblik i måltidssituationer for spiseforstyrrede. Vi forestiller os, at du er ca. ét år inde i din bacheloruddannelse. Desuden forestiller vi os, at du kan bidrage med godt humør og en positiv indstilling i et rigtig hyggeligt team af køkken- og relationsmedarbejdere. Jobbet er med tiltrædelse snarest muligt.

Du ansøger stillingen igennem anbefaljob.dk.

Ansøgningsfrist 21. marts 2021.

Samtaler finder sted snarest herefter.

Læs mere om Askovhus og vores arbejde.                                                                                                                

FAKTA OM ASKOVFONDEN

AskovFonden er en NGO med mere end 75 års erfaring i at skabe sociale løsninger og inklusion for udsatte mennesker i Danmark. I AskovFondens 5 afdelinger arbejder vi for at skabe bedre vilkår for udsatte mennesker i Danmark. Vi tilbyder hjælp og støtte til mere end 2000 mennesker hvert år med en vision om, at fremelske de ressourcer og kompetencer, den enkelte har og derved skabe en platform for forandring, hvor mennesket er i centrum.

Læs mere på askovfonden.dk.