Dagtilbud

Dagtilbud for mennesker med spiseforstyrrelse

Dagtilbuddet er et trygt og nærværende fællesskab, hvor du har mulighed for at træne færdigheder i forskellige sociale sammenhænge sammen med andre unge med en spiseforstyrrelse. Her kan du få støtte til at få skabt en hverdag med regelmæssige spisninger, indkøb og forskellige sociale aktiviteter.

Askovhus sammensætter et forløb til dig

Du kan få individuelt tilpasset støtte i forhold til spisning og i den sociale interaktion med husets andre deltagere og personale. I Dagtilbuddet skal der være plads til alle. Derfor er der til både at mødes socialt og til at slappe af i sofaer, se fjernsyn eller læse en god bog. For mange bliver dagtilbuddet en del af deres hverdag, og derfor er det vigtigt, at det føles som et rart sted at komme, og hvor der både er plads til have de gode og de dårlige dage.

I Dagtilbuddet får du også mulighed for at deltage i forskellige aktiviteter, der indgår som en del af din rehabilitering. Det er f.eks. aktiviteter som Kunstværksted og Beskæftigelsesforløb. Derudover foregår der også andre løbende aktiviteter, som man kan deltage i, f.eks. krea, ture ud af huset og camps med overnatninger.