Vil du være en del af et dygtigt team, som er specialiseret i spiseforstyrrelser? Askovhus søger lige nu en autoriseret psykolog til en fast stilling.

Askovhus er AskovFondens specialiserede behandlings- og rehabiliteringstilbud til mennesker med spiseforstyrrelse. Askovhus er VISO-leverandør og tilbyder en lang række rehabiliterende og terapeutiske indsatser til børn, unge og voksne med spiseforstyrrelse, herunder BED-behandling, indsatser for sportsudøvere med spiseforstyrrelser, behandlingsforløb for unge, færdighedstræningsgrupper og individuel terapi. Herudover tilbydes desuden pårørendeindsatser og familiesamtaler.

Askovhus søger løbende at udvikle nye indsatser til mennesker med spiseforstyrrelser. Senest har vi fået projektmidler til behandlingsforløb for hhv. mennesker med BED og unge og deres forældre.

Behandlingsteamet arbejder overordnet set ud fra en kognitiv ramme, men vi har også behandlere, der arbejder ud fra både en narrativ og mentaliseringsbaseret tilgang.

Primære arbejdsopgaver

 • Terapeutiske forløb med unge (fra 13 år) og voksne med alle typer af spiseforstyrrelser
 • Forældre- og familiesamtaler
 • Afholdelse af visitationssamtaler
 • Varetagelse af psykologiske undersøgelser
 • Deltagelse i medarbejdermøder, teammøder og andre faglige aktiviteter
 • Mulighed for at deltage i psykologfaglige udviklingsprojekter

Vi forventer, at du…

 • Er autoriseret psykolog og har erfaring med at arbejde med mennesker med spiseforstyrrelse
 • Har lyst til at arbejde med både unge, voksne og pårørende inden for alle typer af spiseforstyrrelser
 • Kan skabe en tillidsfuld terapeutisk alliance med målgruppen
 • Besidder nysgerrighed, selvstændighed og engagement til at tage ansvar og handle
 • Trives med åbenhed og tværfagligt samarbejde
 • Kan bevare ro og overblik, når der er travlt

Vi tilbyder

Som psykolog i Askovhus kommer du til at indgå i et professionelt team af otte andre psykologer. Til daglig vil du sidde på samme adresse som psykologteamet, vores kommunikationsmedarbejder, vidensmedarbejder og Askovhus’ direktør.

Du vil både få mulighed for tæt sparring og samarbejde om forskellige opgaver med de andre psykologer og mulighed for at arbejde selvstændigt. Du vil deltage i individuel- og gruppesupervision hos en ekstern specialiseret psykolog inden for spiseforstyrrelsesområdet og derudover i teammøder og andre faglige aktiviteter.

Askovhus har mange års erfaring med behandling og rehabilitering til personer med spiseforstyrrelse, og vi prioriterer vores faglighed højt.

Som kollega-gruppe sætter vi pris på at bruge tid sammen og dyrke vores fællesskab, og vi holder jævnligt sociale arrangementer.

Praktisk

Søg stillingen her.

Stillingen er på 37 timer. Ansøgningsfristen er mandag d. 19. februar kl. 12, og vi ser gerne, du kan starte den 1. maj 2024. Vi afholder 1. ansættelsessamtale mandag d. 26. februar og 2. ansættelsessamtale mandag d. 11. marts.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, bedes du kontakte afdelingsleder Signe Rasholm på signe.rasholm@askovhus.dk.

Du kan læse mere om Askovhus her på sitet, og besøge os på LinkedIn, Facebook eller Instagram.

En del af AskovFonden

Askovhus er en del af AskovFonden, som er en non profit NGO med mere end 80 års erfaring med at arbejde med mennesker der er udsatte. Vores løsninger bygger relationer til udsatte borgere i Danmark med det mål, at de får styrken og modet til at tage ansvar for deres eget liv og det samfund, de er en del af.