fbpx Gratis rådgivning om spiseforstyrrelser - også til pårørende
Gratis rådgivning spiseforstyrrelser

Gratis rådgivning
om spiseforstyrrelser

Gratis rådgivning spiseforstyrrelser

Gratis rådgivning
om spiseforstyrrelser

Gratis rådgivning spiseforstyrrelser

Gratis rådgivning
om spiseforstyrrelser

Gratis rådgivning

om spiseforstyrrelser

Vi kan give dig rådgivning om spiseforstyrrelser

Askovhus tilbyder gratis rådgivning om spiseforstyrrelser til børn, unge og voksne. Vi tilbyder også gratis rådgivning til forældre og andre pårørende til personer med spiseforstyrrelser samt fagpersoner, der kan have brug for indledende rådgivning omkring deres borgere.

Det kan være svært selv at finde ud af, at man har brug for hjælp, når man lever med en spiseforstyrrelse – og det kan være lige så svært at beslutte sig for at opsøge hjælpen.

Har man en spiseforstyrrelse, er det aldrig for tidligt at søge hjælp, og det er kun godt at komme i gang så hurtigt som muligt.

Hvad kan Askovhus hjælpe med?

Hos Askovhus står vi klar til at hjælpe dig med rådgivning og at finde frem til den behandling, der passer til dig – enten i Askovhus eller andetsteds. Vi tror på, at mennesker er forskellige og har forskellige behov, og derfor er det vigtigt for at møde dig, der hvor du er.

Når du kontakter Askovhus for at få rådgivning, tilbyder vi en gratis rådgivningssamtale, der som regel vil foregå over telefonen.

Askovhus har mange års erfaring og kendskab til spiseforstyrrelsesområdet. Vi kan derfor hjælpe med viden og rådgivning omkring:

  • Forskellige typer af spiseforstyrrelser
  • Forskellige former for behandlingstilbud til personer med spiseforstyrrelse
  • Muligheder for at få hjælp som pårørende til én med en spiseforstyrrelse
Hvem kan få gratis rådgivning om spiseforstyrrelser?

Vi kan hjælpe med rådgivning, hvis du er over 10 år og har – eller tror du har – en spiseforstyrrelse. Det kan være anoreksi, bulimi, BED (tvangsoverspisning) eller andre former for spiseforstyrrelser.

Du kan læse mere om de forskellige former for spiseforstyrrelser her.

Vi kan også give rådgivning, hvis du er pårørende til en, der har en spiseforstyrrelse. Hvis du har en mistanke om, at f.eks. dit barn er ved at udvikle en spiseforstyrrelse, kan du læse om nogle af de tidlige tegn samt få gode råd her.

Hvordan får man hjælp?

Du kan få rådgivning om spiseforstyrrelser og spiseforstyrrelsesbehandling ved enten at skrive eller ringe til os.

En rådgivningssamtale foregår som regel telefonisk. Når du har kontaktet os, vil vi vende tilbage og aftale et tidspunkt, hvor du vil kunne snakke med en af vores behandlere. På den måde er du sikker på, at der er god tid til at få vendt dine spørgsmål.

Kvinde taler i telefon

Kontakt os

Askovhus tilbyder gratis rådgivning til dig, der tror, du har en spiseforstyrrelse og har brug for en at tale med. Vi tilbyder også hjælp til pårørende.

Skriv en mail til info@askovhus.dk, eller ring til os på 35 30 17 45.

Åbningstider:
Mandag – fredag kl. 09.00-16.00

Behandling hos Askovhus

Vi er her til at lytte og rådgive, når du henvender dig med spørgsmål eller eventuelle bekymringer om din egen spiseforstyrrelse eller en af dine næres.

Når du kontakter os, vil vi forsøge at finde frem til, hvordan du får den bedste hjælp. Måske er det det rigtige for dig at begynde i et behandlingsforløb hos os, eller måske har du brug for noget andet.

Askovhus tilbyder både behandling til mennesker med spiseforstyrrelser og deres pårørende. Herunder kan du læse mere om vores forskellige tilbud.