Gratis rådgivning

Gratis rådgivning om spiseforstyrrelser

Askovhus tilbyder gratis hjælp og rådgivning til børn, unge og voksne med spiseforstyrrelser. Vi tilbyder også gratis rådgivning til forældre og andre pårørende til personer med spiseforstyrrelser.

Det kan være svært selv at finde ud af, at man har brug for hjælp, når man lever med en spiseforstyrrelse – og lige så svært at beslutte sig for at opsøge hjælpen. Det er aldrig for tidligt at søge om hjælp, og det er kun godt at komme i gang så hurtigt som muligt.

Hos Askovhus står vi klar til at hjælpe dig med rådgivning og eventuelt finde frem til den behandling, der passer til dig enten i Askovhus eller andetsteds. Vi tror på, at mennesker er forskellige og har forskellige behov, og derfor er det vigtigt for os at møde dig, der hvor du er.

Gratis rådgivning

Du kan skrive en mail til info@askovhus.dk eller ringe til os på 35 30 17 45

Åbningstiderne er mandag – fredag kl. 9 – 16.

Hvad kan Askovhus hjælp med?

Askovhus har mange års erfaring og kendskab til spiseforstyrrelsesområdet. Vi kan derfor hjælpe med viden og rådgivning omkring:

  • Forskellige typer af spiseforstyrrelser 
  • Forskellige former for behandlingstilbud til personer med spiseforstyrrelse
  • Muligheder for at få hjælp som pårørende til en med en spiseforstyrrelse.

Hvem kan få gratis rådgivning om spiseforstyrrelser?

Vi kan hjælpe med rådgivning, hvis du er over 10 år og har – eller tror du har – en spiseforstyrrelse, eller hvis du er pårørende eller ven til en, der har en spiseforstyrrelse. Det kan være anoreksi, bulimi, BED (tvangsoverspisning) eller andre former for spiseforstyrrelser. Du kan læse mere om de forskellige former for spiseforstyrrelser her.

Hvordan får man hjælp?

Du kan få rådgivning om spiseforstyrrelser og spiseforstyrrelsesbehandling ved enten at skrive eller ringe til os.

Sender du os en mail på info@askovhus.dk, kan du sagtens bede om, at en af vores psykologer ringer dig op. På den måde er du sikker på, at der er god tid til at få vendt dine spørgsmål.

Rådgivning om spiseforstyrrelse