Gratis rådgivning

Gratis rådgivning om spiseforstyrrelser

Askovhus tilbyder gratis rådgivning til børn, unge og voksne med spiseforstyrrelser. Vi tilbyder også gratis rådgivning til forældre og andre pårørende til personer med spiseforstyrrelser.

Det kan være svært selv at finde ud af, at man har brug for hjælp, når man lever med en spiseforstyrrelse – og det kan være lige så svært at beslutte sig for at opsøge hjælpen. Det er aldrig for tidligt at søge om hjælp, og det er kun godt at komme i gang så hurtigt som muligt.

Hos Askovhus står vi klar til at hjælpe dig med rådgivning og at finde frem til den behandling, der passer til dig enten i Askovhus eller andetsteds. Vi tror på, at mennesker er forskellige og har forskellige behov, og derfor er det vigtigt for at møde dig, der hvor du er.

Hvad kan Askovhus hjælp med?

Askovhus har mange års erfaring og kendskab til spiseforstyrrelsesområdet. Vi kan derfor hjælpe med viden og rådgivning omkring:

  • Forskellige typer af spiseforstyrrelser 
  • Forskellige former for behandlingstilbud til personer med spiseforstyrrelse
  • Muligheder for at få hjælp som pårørende til en med en spiseforstyrrelse.

Hvem kan få gratis rådgivning om spiseforstyrrelser?

Vi kan hjælpe med rådgivning, hvis du er over 10 år og har – eller tror du har – en spiseforstyrrelse, eller hvis du er pårørende til en, der har en spiseforstyrrelse. Det kan være anoreksi, bulimi, BED (tvangsoverspisning) eller andre former for spiseforstyrrelser. Du kan læse mere om de forskellige former for spiseforstyrrelser her.

Kvinde rådgiver om spiseforstyrrelse over telefon

Hvordan får man hjælp?

Du kan få rådgivning om spiseforstyrrelser og spiseforstyrrelsesbehandling ved enten at skrive eller ringe til os.

Sender du os en mail på info@askovhus.dk, kan du sagtens bede om, at en af vores psykologer ringer dig op. På den måde er du sikker på, at der er god tid til at få vendt dine spørgsmål.

Behandlingstilbud hos Askovhus

Vi er her til at lytte og rådgive, når du henvender dig med spørgsmål eller eventuelle bekymringer om din egen spiseforstyrrelse eller en af dine næres.

Vi vil forsøge at finde frem til, hvordan du får den bedste hjælp. Måske er det det rigtige for dig at begynde i et behandlingsforløb hos os, eller måske har du brug for noget andet.

Askovhus tilbyder både behandling til mennesker med spiseforstyrrelser og deres pårørende. Herunder kan du læse mere om vores forskellige tilbud.

Det er aldrig for tidligt at begynde i behandling, hvis man har en spiseforstyrrelse. Vi tilbyder forskellige former for terapeutisk behandling til børn og unge under 18 år med spiseforstyrrelser.

Læs mere om vores behandlingstilbud til børn og unge med en spiseforstyrrelse her.

Vi tror på, at mennesker har forskellige behov og udfordringer. Derfor tilbyder vi flere forskellige former for terapeutisk behandling til voksne med spiseforstyrrelser.

Læs mere om vores behandlingstilbud til mennesker med spiseforstyrrelser her.

Vi ved, at man som pårørende ofte har mange bekymringer på sin næres vegne og at det samtidig kan være svært at tage vare på sig selv. Derfor kan man som pårørende også have behov for behandling.

Læs mere om vores behandlingstilbud til pårørende til mennesker med spiseforstyrrelser her.

Gratis rådgivning

Askovhus tilbyder gratis rådgivning til dig, der tror, du har en spiseforstyrrelse og har brug for en at tale med. Vi tilbyder også hjælp til pårørende.

Ring til os på 35 30 17 45 eller skriv en mail til info@askovhus.dk

Åbningstider:
Mandag – fredag kl. 09.00-16.00