Dagtilbud

Dagtilbud for mennesker med spiseforstyrrelser

Facade - dagtilbudAskovhus rummer et dagtilbud til mennesker med spiseforstyrrelser.

Dagtilbuddet er et trygt og nærværende fællesskab, hvor du som beboer i Askovhus har mulighed for at være i dagtimerne. At være beboer betyder, at du er tilknyttet Askovhus’ botilbud. Læs mere om vores botilbud her.

Du finder dagtilbuddet på Åboulevarden ved siden af Askovhus’ bofællesskaber. I dagtilbuddet kan du få støtte til at få skabt en hverdag med regelmæssige spisninger, indkøb og forskellige sociale aktiviteter.

Dagtilbuddet har åbnet alle hverdage fra kl. 07.00 – 15.00 (tirsdag til kl. 14.00).

Hør mere …

Har du spørgsmål til dagtilbuddet eller vil du gerne vide mere om Askovhus’ forskellige behandlingstilbud? Vi vil meget gerne hjælpe dig.

Ring til os på 35 30 17 45 eller skriv en mail til info@askovhus.dk

Hvad laver man i dagtilbuddet?

I dagtilbuddet er der plads til alle. Der er plads til at mødes socialt, til at slappe af i sofaer, se fjernsyn eller læse en god bog. For mange bliver dagtilbuddet en del af deres hverdag. Derfor er det vigtigt, at det føles som et rart sted at komme, hvor der både er plads til have de gode og mindre gode dage.

Du har også mulighed for at deltage i forskellige aktiviteter, der indgår som en del af din rehabilitering. De forskellige aktiviteter udspringer af deltagernes ønsker og behov. Som deltager kan du eksempelvis komme i krea-værksted, kropsværksted, tage med på café eller deltage i samtalegrupper. Derudover er der også løbende ture ud af huset og camps med overnatninger.

Du kan desuden få individuelt tilpasset støtte i forhold til spisning og i den sociale interaktion med husets andre deltagere og personale.

Mere om dagtilbuddet

Vil du vide mere om, hvad man laver i dagtilbuddet? Læs mere om dagtilbuddet og aktiviteterne der i indlæggene:

Det praktiske

Vil du gerne benytte Askovhus’ dagtilbud? Du finder lidt praktisk information om, hvordan du bliver tilknyttet dagtilbuddet herunder.

 

Det er forskelligt fra person til person, hvor lang tid man har brug for at komme i Askovhus’ dagtilbud. Det kan være alt fra nogle måneder til en årrække. Askovhus vil løbende sammen med din behandlingsansvarlige læge, din kommune og dig selv vurdere, hvornår du er klar til at stoppe i Askovhus.

Brug af Askovhus’ dagtilbud bliver typisk bevilliget gennem din kommune. Du vil derfor ikke selv skulle betale for forløbet.

Hvis du er interesseret i at få støtte i Askovhus’ dagtilbud, kan du kontakte os enten på telefon 35 30 17 45 eller mail info@askovhus.dk.

For at kunne starte i dagtilbuddet laver din kommune, din behandlingsansvarlige læge og Askovhus i samarbejde en vurdering. Din kommune træffer den endelige beslutning.

Inden du begynder i et forløb i Askovhus, vil vi gerne sikre os, at du får den hjælp, du har brug for. Derfor inviterer vi dig til flere samtaler, og du vil blive bedt om at udfylde et spørgeskema og forskellige psykologiske tests. På den måde sikrer vi os, at du kommer i et forløb, der passer til dig og dine behov.