Askovhus søger relationsmedarbejder

Askovhus dagtilbud spiseforstyrrelse

Vil du gerne arbejde i et dynamisk miljø med rehabilitering af sårbare unge med spiseforstyrrelser? Så tilbyder vi et attraktivt og udviklende lønnet studiejob.

Askovhus arbejder med specialiseret rehabilitering og social træning af sårbare unge mellem 17 og 35 år. Askovhus rummer både botilbud, dagtilbud og ambulant måltidsstøtte samt psykologisk behandling.

Vores medarbejdergruppe er tværfaglig og består af pædagoger, lærere, psykologer, akademikere, socialrådgivere og studerende med relevant uddannelsesbaggrund.

Om jobbet som relationsmedarbejder i vores måltidsteam

Som relationsmedarbejder i Askovhus skal du bl.a.:

  • Være en del af et fast måltidsteam
  • Støtte en ambulant deltager med måltider særligt i weekenden
  • Støtte vores faste beboerne i deres lejligheder
  • Fungere som rollemodel
  • Indgå i spændende og udviklende relationer med deltagerne
  • Modtage supervision i dialektisk adfærdsterapi
  • Deltage i samarbejdsmøder med den tværfaglige medarbejdergruppe
  • Kunne forpligte dig for min. 1 år (og gerne mere)

Arbejdet som relationsmedarbejder rummer desuden gode muligheder for, at du som menneske og studerende kan lære meget om den enkelte og gruppens hverdagsliv og tanker. Vi tilbyder pt. 1-4 vagter pr. uge i aftentimerne i hverdagene og i morgen-, middags- og aftentimerne i weekenden og mellem 5-16 timer pr. uge i gennemsnit.

Såfremt jobbet som relationsmedarbejder lyder som noget for dig, så send os en ansøgning. Du ansøger stillingen igennem dette link på Anbefaljob.dk.

Ansøgningsfrist er den 27. april 2021 og vi afholder samtaler løbende.

Læs mere om Askovhus på askovhus.dk, og besøg os på www.facebook.com/Askovhus

Fakta om AskovFonden

Askovhus er en del af AskovFonden, som er en non for profit NGO med mere end 75 års erfaring med at arbejde med socialt udsatte. Vores løsninger bygger relationer til udsatte borgere i Danmark med det mål, at de får styrken og modet til at tage ansvar for deres eget liv og det samfund, de er en del af. I AskovFondens 5 afdelinger arbejder vi for at skabe bedre vilkår for udsatte mennesker i Danmark. 

Læs mere på askovfonden.dk