Askovhus søger ny relationsmedarbejder

Brænder du for at arbejde i et dynamisk miljø med rehabilitering af sårbare unge med spiseforstyrrelser? Så tilbyder vi et attraktivt og udviklende, lønnet studiejob.

AskovFondens afdeling Askovhus arbejder med specialiseret rehabilitering og social træning af sårbare unge mellem 17 og 35 år. Askovhus rummer både botilbud, dagtilbud og ambulant måltidsstøtte samt behandling.

Vores medarbejdergruppe er tværfaglig og består af pædagoger, lærere, psykologer, akademikere, socialrådgivere og studerende med relevant uddannelsesbaggrund.

Om jobbet som relationsmedarbejder

Som relationsmedarbejder i Askovhus skal du bl.a.:

  • Være en del af et fast måltidsteam
  • Støtte en ambulant deltager med måltider særligt i weekenden
  • Støtte vores faste beboere i deres lejligheder
  • Fungere som rollemodel
  • Indgå i spændende og udviklende relationer med deltagerne
  • Modtage supervision i dialektisk adfærdsterapi
  • Deltage i samarbejdsmøder med den tværfaglige medarbejdergruppe
  • Kunne forpligte dig for min. 1 år (og gerne mere)

Arbejdet som relationsmedarbejder rummer desuden gode muligheder for, at du som menneske og studerende kan lære meget om både den enkelte og gruppens hverdagsliv og tanker. Vi tilbyder pt. 1-4 vagter pr. uge i aftentimerne i hverdagene og i morgen-, middags- og aftentimerne i weekenden, i alt mellem 5-16 timer pr. uge i gennemsnit.

Såfremt jobbet som relationsmedarbejder lyder som noget for dig, så send os en ansøgning via anbefaljob.dk.

Ansøgningsfrist d. 22. januar 2021

Læs mere om Askovhus på askovhus.dk, og besøg os på www.facebook.com/Askovhus

FAKTA OM ASKOVFONDEN:

AskovFonden er en NGO med 70 års erfaring i at skabe sociale løsninger og inklusion for udsatte mennesker i Danmark. I AskovFondens 6 afdelinger arbejder vi for at skabe bedre vilkår for udsatte mennesker i Danmark. Vi tilbyder hjælp og støtte til mere end 2000 mennesker hvert år med en vision om, at fremelske de ressourcer og kompetencer, den enkelte har og derved skabe en platform for forandring, hvor mennesket er i centrum.

Læs mere på askovfonden.dk