Askovhus søger relationsmedarbejdere

Attraktivt og udviklende studiejob i Askovhus – rehabilitering af sårbare unge med spiseforstyrrelse.

Askovhus arbejder med specialiseret rehabilitering og social træning af sårbare unge mellem 17 og 35 år. Askovhus rummer botilbud, dagtilbud og ambulant psykologisk behandling.

Vores medarbejdergruppe er tværfaglig og består bl.a. af pædagoger, lærere, psykologer, akademikere, socialrådgivere og studerende med relevant uddannelsesbaggrund.

Om jobbet som relationsmedarbejder

Som relationsmedarbejder i Askovhus skal du bl.a.:

  • Støtte beboerne i vores dagtilbud
  • Støtte beboerne i deres lejligheder
  • Fungere som rollemodel
  • Indgå i spændende og udviklende relationer med beboerne
  • Modtage månedlig supervision i dialektisk adfærdsterapi
  • Deltage i samarbejdsmøder med den tværfaglige medarbejdergruppe
  • Kunne forpligte dig for min. 2 år (og gerne mere)

Arbejdet som relationsmedarbejder rummer desuden gode muligheder for, at du som menneske og studerende kan lære meget om den enkeltes og samt målgruppens hverdagsliv og tanker. Vi tilbyder pt. 2-4 vagter pr. uge i eftermiddags-/aftentimerne og mellem 9-16 timer pr. uge i gennemsnit.

Du skal ansøge igennem anbefaljob.dk

Ansøgningsfrist: løbende.

OM ASKOVHUS

Askovhus er VISO-leverandør og ligger på Nørrebro i København. Askovhus rummer både botilbud og ambulante behandlings- og rehabiliteringstilbud. I Askovhus tager vi afsæt i personens situation, ønsker, mål og drømme.

Læs mere om Askovhus på askovhus.dk og besøg os på facebook.com/Askovhus

OM ASKOVFONDEN

AskovFonden er en NGO med 70 års erfaring i at skabe sociale løsninger og inklusion for udsatte mennesker i Danmark. I AskovFondens 6 afdelinger arbejder vi for at skabe bedre vilkår for udsatte mennesker i Danmark. Vi tilbyder hjælp og støtte til mere end 2000 mennesker hvert år med en vision om, at fremelske de ressourcer og kompetencer, den enkelte har og derved skabe en platform for forandring, hvor mennesket er i centrum.

Læs mere på askovfonden.dk