To kvinder snakker i sofa

Vi søger en kontaktperson til rehabilitering af unge med en spiseforsyrrelse.  Du skal have en uddannelse inden for det pædagogiske eller sundhedsfaglige område og have miljøterapeutisk erfaring.

Askovhus er AskovFondens specialiserede behandlings- og rehabiliteringstilbud til mennesker med spiseforstyrrelse. Askovhus er VISO-leverandør og tilbyder en lang række rehabiliterende og terapeutiske indsatser til børn, unge og voksne med spiseforstyrrelse, herunder botilbud, behandlingsforløb, færdighedstræningsgrupper og individuel terapi.

I Askovhus ser vi det hele menneske, og med afsæt i den enkeltes mål, drømme og ønsker arbejder vi sammen om at skabe et meningsfuldt liv, hvor spiseforstyrrelsen ikke fylder alt. Alle indsatser i Askovhus arbejder ud fra dialektisk adfærdsterapi (DAT) og Feedback Informed Treatment (FIT).

Om jobbet

Du vil have din daglige gang i Askovhus’ dagtilbud, hvor vores brugere kommer, når de ikke er fx i skole, praktik eller til behandlingssamtaler. Hverdagen er præget af spisestøtte, socialt samvær, planlagte aktiviteter og samtaler – alt sammen ud fra et rehabiliterende fokus.

Først og fremmest skal du være med til at opretholde en struktur og forudsigelighed i dagtilbuddet, som gør det muligt for vores deltagere at fokusere på deres rehabiliterende arbejde. Dette kræver, at du er i stand til at opbygge tillidsfulde relationer til mennesker, som befinder sig i en udfordrende udvikling, på vej væk fra et liv, der domineres af deres spiseforstyrrelse.

Det er vigtigt, at du kan sætte dig ind i målgruppen og deres muligheder og udfordringer, og at du har lyst til at arbejde med afsæt i Askovhus’ metode og praksis inden for dialektisk adfærdsterapi.

Primære arbejdsopgaver

 • Måltidsstøtte og praktiske gøremål som led i det rehabiliterende arbejde
 • Kontaktperson for en række deltagere
 • Understøtte deltagernes brug af dagtilbuddet, således at der sikres kvalitet og struktur ift. den enkeltes støttebehov
 • Bidrage til at fastholde fokus på anvendelsen af vores metodiske tilgang – både i udviklingen af nye aktiviteter og i den daglige praksis
 • Udvikle og facilitere rehabiliterende aktiviteter, grupper og indsatser i dagtilbuddet, der understøtter målgruppens læring af nye færdigheder
 • Du vil blive en del af nødtelefonsteamet

Vi ser gerne, at du…

 • Har en professionsbachelor som ergoterapeut, psykomotorisk terapeut, pædagog, lærer, sygeplejerske eller lign. – Eventuelt med en akademisk overbygning som cand.mag. fra f.eks. DPU eller RUC
 • Har en interesse og evne inden for det kreative/musiske, som kan tilføje noget til husets rehabiliterende aktiviteter
 • Har professionel erfaring med mennesker, som lider af en spiseforstyrrelse eller lignende kombinationsproblematikker, såsom selvskade, personlighedsforstyrrelse, angst eller depression
 • Har erfaring med miljøterapi
 • Er struktureret, rolig, reflekteret og empatisk og er nysgerrig på at arbejde rehabiliterende i længere forløb
 • Kan bevare overblikket og roen, når opgaverne er mange, og målgruppen på samme tid har brug for din hjælp
 • Trives med tæt, tværfagligt samarbejde
 • Kan spise al slags mad, så du kan understøtte den daglige måltidstræning

Du bliver en del af en tværfaglig arbejdsplads og et dygtigt team, som er højt specialiseret indenfor spiseforstyrrelse. Du vil få stor medindflydelse og ansvar samtidigt med, at du løbende vil modtage supervision og have dygtige sparringspartnere.

Stillingen er på 35 timer. Ansøgningsfrist er søndag d. 19. november 2023, og vi vil gerne have, du starter fra januar 2024. Der afholdes ansættelsessamtaler tirsdag d. 21. november.

Søg stillingen her.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, så kontakt afdelingsleder Ulrik Sørensen på tlf: 21 51 99 54 / mail:  ulrik.sorensen@askovhus.dk.

Læs mere om Askovhus på askovhus.dk, og besøg os på www.facebook.com/Askovhus.

En del af AskovFonden

Askovhus er en del af AskovFonden, som er en non profit NGO med mere end 75 års erfaring med at arbejde med socialt udsatte. Vores løsninger bygger relationer til udsatte borgere i Danmark med det mål, at de får styrken og modet til at tage ansvar for deres eget liv og det samfund, de er en del af. I AskovFondens fem afdelinger arbejder vi for at skabe bedre vilkår for udsatte mennesker i Danmark.