Askovhus på Folkemødet 2017

Askovhus drager sammen med resten af AskovFonden til Bornholm for at deltage på Folkemødet. Du kan møde os i vores telt på Kæmpestranden eller se en af de mange debatter.

AskovFondens 6 afdelinger laver i alt 13 events, talks og debatter, som hver især sætter fokus på, hvordan vi som samfund kan skabe bedre vilkår for mennesker i udenforskab. Det sker med debatter om relationsvelfærd, om hvordan vi kan bryde den negative sociale arv, om der er plads til psykisk syge på arbejdsmarkedet og meget mere.

En kamp for retfærdighed og retten til et liv uden spiseforstyrrelse
Askovhus laver et arrangement, som handler om både de personlige og samfundsmæssige omkostninger ved et langt sygdomsforløb – omkostninger, der måske kunne have været undgået.

Lea, som bor i Askovhus, fortæller sin historie fra hun som 7-årig blev udsat for overgreb og efterfølgende udviklede anoreksi, PTSD og OCD. I dag er hun 32 år gammel og tæt på målet om et selvstændigt liv og på at færdiggøre sin uddannelse, men det har kostet 25 år af hendes liv, og hun har måttet være stærk og tage mange hårde kampe for at komme dertil. Du kan høre Lea fortælle sin historie fredag d. 16. juni kl. 16.30.

Lyttesalon på stenstranden
AskovFonden laver en lyttesalon på stenstranden på Folkemødet, hvor man kan lægge øre til små fortællinger fra nogle af de mange unge, der er tilknyttet AskovFonden.

Et par af Askovhus’ unge har bidraget med et auditivt indblik i, hvordan de mange kostråd, sundhedsguider og tips om den nyeste mirakelmad , som vi alle bliver bombarderet med, opleves når man har en spiseforstyrrelse. Du kan benytte lyttesalonen både fredag d. 16. og lørdag d. 17. juni kl. 10.30-13.00.

Mød Askovhus og resten af AskovFonden på Folkemødet
Alle vores debatter og arrangementer foregår i vores telt på Kæmpestranden J5, hvor du altid er velkommen til bare at kigge forbi og tage en snak.