AskovFondens årsberetning 2018

Askovhus årsberetning 2018

AskovFonden er klar med årsberetningen for 2018, hvor du bl.a. kan læse om Askovhus’ beskæftigelsesforløb, og hvad afdelingsleder Sussi ser som de største udfordringer i samfundet for borgere med spiseforstyrrelse.

Forandringsnøgler i beskæftigelsesindsatser

Der er tre forandringsnøgler, som vi ved, gør en forskel for mennesker, der har det svært i vores samfund. Dét er at betyde noget for nogen, dét at have et ordentligt sted at bo og sidst men ikke mindst dét at have noget meningsfuldt at lave.

I årsberetningen kan du læse om, hvordan AskovFondens beskæftigelsesindsatser – herunder Askovhus’ beskæftigelsesforløb til mennesker med spiseforstyrrelse – arbejder målrettet med at hjælpe vores brugere til meningsfuld beskæftigelse, og hvad der gør en forskel for at lykkes med indsatserne.  

Hvad er de største udfordringer for Askovhus’ målgruppe?

Du kan også læse et kort interview med Sussi, som er afdelingsleder i Askovhus, hvor hun bl.a. forklarer, hvad hun ser som de største udfordringer i samfundet for Askovhus’ målgruppe, og hvorfor hun mener, Askovhus kan noget helt særligt.

Askovhus’ direktør, Line Sidenius, fortæller også om, hvad det vil sige, at Askovhus er blevet VISO-leverandør.

I AskovFondens årsberetning 2018 kan du også læse om sociale investeringer og fremtidige indsatser, som vi ønsker at etablere – og du kan møde alle AskovFondens seks afdelinger, og se hvad de arbejder med.