Askovhus er stolte af, at afdelingsleder Sussi Harpøth er blevet valgt ind i bestyrelsen for Dansk Selskab for Spiseforstyrrelser. Sussi Harpøth har i Askovhus arbejdet med social rehabilitering for borgere med svære spiseforstyrrelser i et tværsektorielt samarbejde med kommuner og regioner igennem 15 år. Det er akkumuleret viden og erfaring fra alle disse år, som hun vil tage med ind i bestyrelsesarbejdet.

Dansk Selskab for Spiseforstyrrelser er en landsdækkende forening, som samler behandlere, forskere og andre professionelle, der arbejder med spiseforstyrrelser. Foreningens formål er, at skabe et forum for kompetence- og erfaringsudveksling med fokus på at udvikle viden og at forbedre behandlingsmetoder.

Set i lyset af Socialstyrelsens nye nationale retningslinjer for arbejdet med spiseforstyrrelser er vi derfor også rigtigt glade for, at Sussi er blevet valgt ind i bestyrelsen, da hun vil kunne bidrage med stor viden fra Askovhus om den sociale del af rehabiliteringen, som er så vigtig i et helhedsorienteret behandlingsforløb.

Stort tillykke til Sussi!