Tilsyn

Socialtilsyn

Askovhus bliver årligt vurderet af Socialtilsyn Hovedstaden. Herunder kan du se den seneste tilsynsrapport fra 2017, hvor Askovhus gennemsnitligt får 4,9 ud af 5 mulige point.

I deres overordnede konklusion skriver Socialtilsynet, at ”borgerne trives i tilbuddet. Borgerne får generelt støtte til det, som de har brug for herunder støtte til at udvikle sig selvstændigt og bibeholde relationer og udvikle relationer.”

Netop ’Selvstændighed og relationer’ var et af de emner, som Socialtilsynet fokuserede på i 2017, og her konkluderer de yderligere at, ”Borgerne bliver trænede i at sige deres mening og stå ved den, herigennem at lære at adskille følelser og tanker samt arbejde målrettet på, at spiseforstyrrelsen ikke styrer deres liv. Tilbuddet arbejder desuden reflekteret med at udvide borgernes selvstændighed i forhold til at indgå i relationer, hvor borgerne lærer, at relationer ikke behøver at være problemfrie for at være gode.”

Læs Socialstyrelsens rapport her

 

Arbejdstilsyn

Askovhus har senest fået en grøn smiley af Arbejdstilsynet i juli 2016. En grøn smiley betyder, at arbejdstilsynet ikke har konstateret nogen arbejdsmiljøproblemer.

IMG_6786