Samarbejdspartnere

Vi tror på et tæt samarbejde
Askovhus arbejder tæt sammen med en lang række offentlige og private aktører om at fremme og gennemføre den bedste behandling og rehabilitering af mennesker, der lider af spiseforstyrrelser.

Askovhus samarbejder med mere end 35 danske kommuner om konkrete behandlings- og rehabiliteringsforløb for mennesker med svære spiseforstyrrelser.

Askovhus har tæt borgerrelateret samarbejde med spiseforstyrrelsesafsnit på bl.a. Rigshospitalet, Gentofte Hospital, Ballerup Psykiatrisk Center, Roskilde Klinik for spiseforstyrrelser, Odense klinik for spiseforstyrrelser og Bispebjerg klinik for spiseforstyrrelser. Derudover samarbejder vi med øvrige spiseforstyrrelses indsatser i Danmark og Norge mht. videndeling og udviklingsprojekter.

Afdelingsleder Sussi Harpøth er bestyrelsesmedlem i Dansk Selskab for Spiseforstyrrelser. Askovhus er også en aktiv del af det danske DAT-netværk.

 

Askovhus samarbejder desuden med små og mellemstore virksomheder i forhold til etablering af praktikpladser, fritidsjobs, ordinære jobs og jobs på særlige vilkår.

IMG_1897