For det enkelte menneske

Askovhus kan hjælpe dig til et selvstændigt og meningsfyldt liv

Livet er fyldt med modsætninger, og hos os får du lov at mærke både det gode og det mindre gode, til både at blive støttet og skubbet lidt, for på den måde kan du lære at finde en balance i din måde at gå til livet på. En balance, som kan give dig styrken til at kunne magte livet på godt og ondt.

I Askovhus yder vi ”hjælp til selvhjælp” til dig, der har en spiseforstyrrelse, så du kan komme videre ud i livet og derhen, hvor du gerne vil være. Gennem vores rehabilitering hjælper vi dig til at sætte mål for, hvordan du kommer derhen, og vi hjælper dig til at udvikle de færdigheder, du har behov for på din vej. Vores mål er, at spiseforstyrrelse og selvskade får mindre plads i dit liv.

I Askovhus har vi rammerne til, at du kan udvikle dig, træne og øve, samtidig med at du kan få lov til ”bare” at være. Selvom du kan se stærk ud, ved vi godt, at du også er sårbar – og det er, som det skal være. Begge dele er en del af dig, selvom det kan skabe mange modsætninger på din vej. Vi arbejder med disse modsætninger sammen med dig, så du med tiden kan finde frem til, at sårbarhederne også kan være styrker.