Askovhus på naturcamp i Svanninge Bjerge

Askovhus får et par gange om året muligheden for at tage på en naturcamp i Svanninge Bjerge, som ligger midt i de “fynske alper” på Sydfyn. Denne gang var en gruppe af Askovhus’ deltagere afsted på en rigtigt vellykket tur, der indebar en overnatning.

Bikubenfondens ‘Natur til et godt liv’

Det er Bikubenfonden, som med projektet ‘Natur til et godt liv’, tilbyder muligheden for at lave camps og oplevelsesture for udsatte unge med fokus på socialt samvær, kropslig udfoldelse og afstressende aktiviteter med plads til ro og fordybelse i naturen.

For gruppen, der var afsted denne gang, resulterede det i en fantastisk vandretur i skoven med nysgerrige blikke, hvad naturen kunne fremvise en solrig forårsdag af fuglekvidder, dufte, dyr og spiselige planter.

Der blev også grillet snobrød over åben ild i bålhytten, flettet blomsterkranse, spillet masser af kort- og brætspil, slappet af i solen og holdt gode madstunder i det fri.

Trækrammerne fra Askovhus

På en af vandreturene blev der også tid – god tid – til at kramme træer. Udover at det selvfølgelig kan være hyggeligt at kramme et træ, er det også godt for både sjæl og stressniveau. Kan du spotte alle trækrammerne på billederne?

Du kan se alle billederne fra turen herunder.